Vanliga frågor med svar

Allmänt om Quickstaff och webbplatsen

Kontrollera att du har valt rätt kontotyp. Det finns två typer av konton, arbetsgivarkonto och arbetstagarkonto. Om du är på inloggningsidan för arbetsgivare och försöker logga in på ditt arbetstagarkonto och vice versa kommer det inte fungera.

Om du har glömt ditt lösenord, gå in på inloggningssidan för ditt kontotyp och klicka sedan på “Glömt lösenord”. Mata sedan in din e-postadress som du använde när du registrerade dig på Quickstaff. Du kommer sedan få ett e-post meddelande med instruktioner om hur du återställer lösenordet.

För arbetsgivare

Quickstaff är i dagsläget kostnadsfritt att använda för arbetsgivare. Detta kan dock komma att ändras i framtiden. När du anställer en arbetstagare som tillfällig extrapersonal för din verksamhet betalar du denne på valfritt sätt enligt avtalad lön.

Vi på Quickstaff strävar efter att tillhandahålla en så bra och smidig tjänst som möjligt för både arbetsgivare och arbetstagare. Därför samlar vi in alla arbetsgivares organisationsnummer för att stärka autenciteten av kontot. Dessutom är det ej tillåtet att ha mer än ett konto per företag.

För att göra tjänsten så smidig och tillgänglig som möjligt så kan du börja använda portalen och anställa personal omedelbart efter att du har skapat ett konto

För arbetstagare

Quickstaff är helt kostnadsfritt för arbetstagare. Detta innebär att du kan ansöka för tillgängliga jobb och utföra dessa utan att betala något till Quickstaff.

Efter utfört jobb kan kan arbetsgivaren betygsätta dig på portalen. Syftet är att bidra med en tillförlitligt service till arbetsgivaren och möjliggöra enklare val av arbetstagare. Dessutom uppmanar vi på detta sätt arbetstagaren att utföra ett bra arbete när denne blir tilldelad en tjänst.

Kontakta oss

Kort om Quickstaff

Quickstaff är ett tjänsteföretag beläget i Stockholmsområdet. Verksamheten sträcker sig över hela Sverige. Vår service är utformad för att täcka behovet av extrapersonal för restauranger, hotell, barer och caféer.

Har du frågor eller funderingar? använd kontaktformuläret till vänster/ovan för att komma i kontakt med supportavdelningen på Quickstaff